ReMil Geluidstool
 
 
In verband met de privacy wetgeving is de geluidstool per 1 mei 2018 niet meer beschikbaar. De data blijft wel tot 1 juli 2019 beschikbaar. Hierna zal deze onherstelbaar worden verwijderd. U dient te zorgen dat deze data bij uzelf is opgeslagen.
 
 
 
 
 
ReBus Milieu Advies bied een geluidstool aan voor directe meting conform methode 1 van het meetprotocol Meten en Rekenen industrielawaai 1999.
De tool is ontwikkeld voor het beter en sneller rapporteren van geluidsmetingen. De geluidstool is praktisch en tevens voorzien van een mobiele site.
Met elke smartphone met Internet is de tool bruikbaar. Met een tablet is het zelfs mogelijk na het invoeren van een meting direct het volledige verslag toe te zenden en dus ter plaatse in te zien. Het export document betreft een .RTF file en kan worden bewerkt / opgeslagen als een word file.

Er kan gebruik worden gemaakt van meerdere sjablonen voor uitvoer van rapportages. Een sjabloon is aan te passen naar uw huisstijl.


Om in te loggen dient u via de geluidstool uw persoonlijke account aan te vragen. Na aanvraag kunt u binnen enkele dagen gebruik maken van deze tool.
 De geluidstool is ook direct benaderbaar via:
geluidstool.remil.nl


ReBus Milieu Advies kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik, juistheid en eventuele gevolgen van ReMil Geluidstool M1 Meten en Rekenen Industrielawaai 1999. Eventuele schade door gebruik kan niet op ReBus Milieu Advies worden verhaald. Het gebruik is geheel op eigen risico.